首页> 模拟考试> 2019年广东开心版英语三年级下册 Unit 6 Outdoor Fun

2019年广东开心版英语三年级下册 Unit 6 Outdoor Fun

试卷分数:100 合格分数:60 答题时间:60 分钟

试卷来源:同桌100学习网 答题人数:10397 试卷类型:收费试卷

考试时长: 60分钟

一、单项选择题。(每小题2分,共32分)

1.Do you have _______ for us ________?(
A.rooms enough; to live
B.rooms enough; to live in
C.enough rooms; to live
D.enough rooms; to live in

2.Is there _______ in today's paper?(
A.new anything
B.new something
C.anything new
D.something new

3.He_______ glasses.(
A.have
B.has
C.is

4.We stopped_______ , but heard nothing.(
A.to listen
B.to listen to
C.listening
D.to listening to

5.______ beautiful your coat is! Where did you get it?(
A.How
B.How a
C.What
D.What a

6.There is a sign on the grass. It________ " No walking".(
A.mean
B.writes
C.says
D.tells

7.Do you know Chongqing is a old city__________ a long history?(
A.has
B.with
C.in
D.have

8.Don't worry. He is_______to look after little Betty.(
A.carefully enough
B.enough careful
C.careful enough
D.enough carefully

9.The girl stayed ________ at home but she didn't feel ________.(
A.alone; lonely
B.alone; alone
C.lonely; lonely
D.lonely; alone

10.The girl is afraid __________.(
A.at fly
B.at flying
C.of fly
D.of flying

11.Linda was too short______the books on the desk.(
A.to reaching
B.to reach
C.reaching
D.not reach

12.Some students spend________time on computers.(
A.too many
B.many too
C.too much
D.much too

13.﹣Don't forget____ your homework, John.     
      ﹣OK. I'll do it right now.(
A.doing
B.do
C.to do
D.does

14.﹣﹣﹣______ nice weather it is today!   
    ﹣﹣﹣Yes, the sun shines________ the window.(
A.What a; across
B.What; through
C.How; through
D.How; over

15.I tried_______ watch TV any more.(
A.don't to
B.to not
C.not to
D.to don't

16.The _______ story ______me. It means I'm _______ at the story.(
A.surprising; surprise; surprised
B.surprise; surprised; surprised
C.surprised; surprising; surprising
D.surprising; surprised; surprised

二、reading comprehension(阅读理解)。(每小题2分,共10分)

    Maria lived near a forest(森林).She often played with the animals in the forest. They were all her friends.
    One day, Maria walked into the forest to play with her animal friends. But to her surprise(令她惊讶的是),the forest was very quiet and the animals weren't there! Maria hurried back to tell her parents. Her parents returned to the forest with Maria. The forest was still very quiet. But Maria's father noticed a little monkey behind a big tree. The monkey was dying (快要死的)!They tried to save him. But the monkey was too weak. Before he died, the monkey told them the truth(真相):a ghost(魔鬼) wanted to get the forest, so he asked all the animals to go away.
Maria and her parents were very angry. They decided to drive the ghost away. They asked their friends and neighbors to help them. The ghost was strong but the people were stronger. At last, the ghost left and the animals returned to the forest happily.
 ()(1). Maria had lots of________friends.
A. boy
B. girl
C. plant
D. animal

)(2). One day the forest was quiet and Maria______ why.
A. didn't know
B. didn't think about
C. noticed
D. asked the animals

)(3). The little monkey______ at last.
A. helped Maria to find other animals
B. walked away
C. died because he was too weak
D. was well again

)(4)What do the underlined words "drive…away" mean in Chinese?     
A.开车
B.离开
C.赶走
D.杀死

)(5). Who lived in the forest at last?________
A. The ghost.
B. The people.
C. The little monkey.
D. The animals.

以下为主观题,系统不自动评分,请答题后自行估分。
若没有估分,系统按满分计算。

三、填空题。(请在横线上直接作答)(每小题8分,共48分)

1.(ride) is a very interesting activity.

查看参考答案自行估分
参考答案:Riding
将估分填入方框

2.用am,is,are填空
(1)Where my socks ? They are in the box.
(2)Where my pen ? It is on the table.
(3)There many cherries on the table.
(4)There one pillow in my room.
(5)He a student.
(6)The pillowyellow.
(7)They under the tree.
(8)How many strawberries there ? There are twenty.
(9)I happy and she sad.
(10)Theycold but wehot.

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)are;
(2)is;
(3)are;
(4)is;
(5)is;
(6)is;
(7)are;
(8)are;
(9)am、is;
(10)are、are;

将估分填入方框

3.Alice found(her) alone in a long, low hall.

查看参考答案自行估分
参考答案:herself
将估分填入方框

4.Mozi used wood to make a bird. (同义句)
Mozia birdwood.

查看参考答案自行估分
参考答案:made、with
将估分填入方框

5.Mike(not go) to bed until 12o'clock last night.

查看参考答案自行估分
参考答案:didn't go
将估分填入方框

6.One day a pig went to the stable(马棚)to(1)a good friend, an old horse, and was going to(2)there for the night. Night came and it was time(3)sleep. The pig went into the straw heap(稻草堆) and lay comfortably(舒服地). A long time (4), but the horse was still(5)there and did not move. So the pig asked the horse (6)he did not go to sleep. "Standing like this is the beginning of sleeping." answered the(7).The pig found it (8)to believe(相信) and said, "How can you stand there sleeping? It is not comfortable at all." The horse answered, "Comfort is your habit(习性).(9) horses, we have the habit of running quickly. So we are always ready to run quickly even if(即使) we are(10)

1). Alook

Bsee

Cwatch

Dlook at

2). Aleft

Bsit

Clay

Dstay

3). Aby

Bon

Cto

Dwith

4). Apassed

Bpass

Cpast

Dwas passed

5). Astanding

Bstands

Csitting

Dlying

6). Awhat

Bwhy

Cwhen

Dwhich

7). Aanimals

Bpig

Chorse

Dheap

8). Ahardly

Beasily

Cdifficult

Deasy

9). AWhile

BFor

CAs

DLike

10). Asleep

Basleep

Cslept

Dto sleep

(1).(2).(3).(4).(5).
(6).(7).(8).(9).(10).

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)B;
(2)D;
(3)C;
(4)A;
(5)A;
(6)B;
(7)C;
(8)C;
(9)C;
(10)B;

将估分填入方框

四、写作文。(每小题10分,共10分)

1.假如你叫李明.上周一,我(李明)在第一中学上学,……到学校门口时,看见一个男孩骑自行车摔倒在地,……我(李明)把男孩背到了医院后,还买花去看男孩,最后男孩康复出院了,……
     Monday , June 2 ,20014                 Fine
     Last Monday ,I went to school in the morning. _____________________

将估分填入方框
查看参考答案自行估分
参考答案:When I went to the school gate,I saw a boy fell to the ground by bicycle.After I took the boy back to the hospital,I bought flowers and went to see the boy.Finally,the boy recovered and was discharged.
0

试卷导航

1. 单项选择题。(每小题2分,共32分)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

2. reading comprehension(阅读理解)。(每小题2分,共10分)

1 2 3 4 5

3. 填空题。(每小题8分,共48分)

1 2 3 4 5 6

4. 写作文。(每小题10分,共10分)

1

联系我们 合作加盟 版权说明 帮助中心 在线客服

©2016 同桌100 All Rights Reserved