首页> 模拟考试> 2019年广东开心版英语三年级下册 Unit 7 Time

2019年广东开心版英语三年级下册 Unit 7 Time

试卷分数:100 合格分数:60 答题时间:60 分钟

试卷来源:同桌100学习网 答题人数:10312 试卷类型:收费试卷

考试时长: 60分钟

一、单项选择题。(每小题2分,共40分)

1.﹣﹣What time is it?      
   ﹣﹣________.(
A.It's twenty.
B.It's playtime.
C.It's 2 o'clock.

2.﹣﹣What ______ is it?      
   ﹣﹣It's 11o'clock.(
A.season
B.time
C.weather

3.当你想知道现在是几点时,你应说:__________.(
A.What's this?
B.What time is it?

4.The blue and yellow butterfly ______ beautiful.(
A.are
B.is
C.has

5.选出不是同一类的一项.(
A.uncle
B.aunt
C.nine to ten

6.We will have a heavy ______ tomorrow.(
A.rain
B.rainy
C.raining

7.﹣﹣﹣Good morning!____________(
A.Good morning
B.Good afternoon!
C.Good!

8.找出下列每组单词中不同类的一项(
A.juice
B.milk
C.pencil

9.Here comes a bear. _______ go near that bear.(
A.Don't
B.Please
C.Do

10.选出划线部分不同发音的单词(
A.where
B.there
C.dear

11.Kitty and I are doing _______ homework in the living room.(
A.my
B.their
C.our

12.选择划线部分发音不同的单词(
A.puzzle
B.put
C.summer
D.hungry

13.选出不同类词(
A.brush
B.wash
C.breakfast
D.draw

14.______ did Danny do this morning?  _____ a kite(
A.What, flying
B.Where, Flew
C.What, Flew

15.选出不同类词(
A.forty
B.cartoon
C.story book
D.fairy tale

16.选择划线部分发音不同的单词(
A.time
B.litle
C.dinner
D.string

17.选择划线部分发音不同的单词(
A.half
B.tall
C.hall
D.call

18.We _____dinner at ten o'clock.(
A.have
B.does
C.has

19.Here _________ the Zhous.(
A.are
B.is
C.have

20.What's the weather like?(
A.I like the sun.
B.It's sunny.
C.Yes, I like sunny weather.

二、判断题。(每小题2分,共10分)

1.think smooth

2.bank  note(

3.many     family(

4.toy toilet(

5.whose  where(

三、reading comprehension(阅读理解)。(每小题2分,共10分)

    There is a light brown hen living in a small house. On the hill near her house there is an old fox. This fox wants to have the hen for his dinner very much. But he can't catch her because she is very clever.
One day the hen isn't at home. The fox goes into her house. The hen goes back home and fox catches her and puts her in his bag. Then he runs back to his house with the bag. The hen has a good idea. She makes a hole in the bag and gets out. When the fox comes back for supper, he finds his bag empty.
 ()1. There is______ living in a small house.
A. a fox
B. a hen
C. a dog

)2. The old fox lives__________.
A. in a small house
B. on the hill
C. in a big house

)3. The fox________catch the hen, because the hen is very clever.
A. can
B. is
C. can't

)4. The fox goes into the house. He wants______the hen.
A. to catch
B. to see
C. to get

)5. ﹣﹣How does the hen run away?
                  ﹣﹣________.
A. She runs away
B. She makes a hole in the bag and gets out
C. She shouts for help

以下为主观题,系统不自动评分,请答题后自行估分。
若没有估分,系统按满分计算。

四、填空题。(请在横线上直接作答)(每小题2分,共22分)

1.看时间,写单词.

查看参考答案自行估分
参考答案:twenty past seven
将估分填入方框

2.

1What time is it

A. 现在是游戏时间.

2It's playtime

B. 让我们踢足球吧.

3Let's play football

C. 几点了?

4I am late

D. 老鼠跑进了大钟.

5The mouse ran up the clock

E. 我迟到了.

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)C;
(2)A;
(3)B;
(4)E;
(5)D
;

将估分填入方框

3.The owl wants to catch the mouse. (改为一般疑问句)

查看参考答案自行估分
参考答案:Does the owl want to catch the mouse?
将估分填入方框

4.I usually read and in my bedroom in the evening.(写出与划线部分同类的单词)

查看参考答案自行估分
参考答案:write
将估分填入方框

5.﹣Is there any butter in the packet?
   ﹣﹣No, there's some in the packet.(写出与划线部分同类的单词)

查看参考答案自行估分
参考答案:cheese
将估分填入方框

6.What time is it?(用9:45回答)
It's

查看参考答案自行估分
参考答案:a quarter to ten
将估分填入方框

7.(1). strong (副词)
(2). fog (形容词)
(3). make (过去式)
(4). put (过去式)
(5).build (过去式)
(6). third (发音相同的词)

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)strong;
(2)foggy;
(3)made;
(4)put;
(5)built;
(6)three;

将估分填入方框

8.It's six thirty. (句意不变)
It's six.

查看参考答案自行估分
参考答案:half past
将估分填入方框

9.写出下列时间
(1).7:00   
(2). 8:15  
(3). 12:45
(4). 3:15   
(5). 10:30   
(6). 5:00
(7). 4:45   
(8). 9:00   
(9). 6:30

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)seven o' clock;
(2)a quarter past eight;
(3)a quarter to one;
(4)a quarter past three;
(5)half past ten;
(6)five o' clock;
(7)a quarter to five;
(8)nine o' clock;
(9)half past six;

将估分填入方框

10.(1)、go (过去式)         
(2)、grow (过去式)
(3)、cut(过去式)      
(4)、three (序数词)
(5)、loud (反义词)        
(6)、I (名词性物主代词)
(7)、sunny (同类词)       
(8)、pear (同音词)
(9)、hot(反义词)

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)went;
(2)grew;
(3)cut;
(4)third;
(5)quiet;
(6)mine;
(7)rainy;
(8)pair;
(9)cold;

将估分填入方框

11.  Today is Wednesday. It's five forty﹣five. Tom's Mum is(1) home from work. Tom is(2)his homework. Her mother is talking(3)him.
      The next morning, Tom(4)up and looks(5)his clock. It's ten thirty. School stars(6) eight. Tom leaves home. He does not(7)breakfast. He runs all the way to school. It's only six thirty. He is(8) late for school. (9)clock(10)at ten thirty last night.

1Ago

Bback

Cleave

2Adoing

Bdo

Cdoes

3Aas

Babout

Cto

4Awakes

Bwake

Cis waking

5Afor

Bat

Cin

6Afor

Bto

Cat

7Ahas

Bhave

Cdo

8A/

Bnot

Cdon't

9AHis

BHer

CMy

10Astops

Bstop

Cstopped

(1).(2).(3).(4).(5).
(6).(7).(8).(9).(10).

查看参考答案自行估分
参考答案:(1)B;
(2)A;
(3)C;
(4)A;
(5)B;
(6)C;
(7)B;
(8)B;
(9)A;
(10)C;

将估分填入方框

五、按要求做题。(每小题5分,共10分)

一、句型转换
1.I think so.(改为否定句)
______________.
2.It's twenty to nine.(翻译句子)
______________
3.My brother's teacher has some new books. (改为一般疑问句)
______________teacher______________ new books?
4.It was cold. (改为否定句,保持句意不变)
It______________
5.It's eight o'clock.  (写出问句)
______________

将估分填入方框
查看参考答案自行估分
参考答案:1.I don't think so
2.八点四十分了.
3.Does your brother's  teacher have any  new books?
4.It wasn't warm .
5. What time is it?
0

二、连词成句
1.you  do   play  what  time  sports  (?)
____________________.
2.visit  grandma  it's  time  to  (.)
____________________
3.nine thirty  at  have  we  English class  (.)
____________________
4.time  it  is  now  what  (?)
____________________
5.goes  to   Lucy  at  nine o'clock  the  library  (.)
____________________

将估分填入方框
查看参考答案自行估分
参考答案:1.What time do you play sports?
2.It's time to visit grandma .
3.We have English class at nine thirty.
4.What time is it now?
5.Lucy goes to the library at nine o'clock.
0

六、写作文。(每小题8分,共8分)

1.以My day为题写一篇30词的小短文,要求语句通顺,意思连贯,句式三种或以上
      _______________________

将估分填入方框
查看参考答案自行估分
参考答案:                                 My Day
    Saturday is my favourite day.On Saturday,I get up at 7:30.Then I have breakfast with my parents.At 9:00,my mother and I go to the supermarket.Then I can buy my favourite food.In the afternoon,my father and I go swimming.We have supper at home.After that,I watch cartoons with my parents.What a happy day! 
0

试卷导航

1. 单项选择题。(每小题2分,共40分)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

2. 判断题。(每小题2分,共10分)

1 2 3 4 5

3. reading comprehension(阅读理解)。(每小题2分,共10分)

1 2 3 4 5

4. 填空题。(每小题2分,共22分)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

5. 按要求做题。(每小题5分,共10分)

1 2

6. 写作文。(每小题8分,共8分)

1

联系我们 合作加盟 版权说明 帮助中心 在线客服

©2016 同桌100 All Rights Reserved